Papier zit vast in printer

Wat als uw papier vast zit in de printer? Hoe krijgt u her eruit zonder de printer te beschadigen en wat is er mis met de printer dat het papier blijft hangen?

Gelukkig hoeft u zich niet direct druk te maken over uw printer, papier dat vast komt te zitten in de printer heeft namelijk verschillende oorzaken als mogelijke grond. De meest voorkopende oorzaak is dat het papier net scheef de printer in is gevoed door pech, of dat papier net aan elkaar geplakt zat of gekreukt was. Bijna zelden licht papier dat vast zit aan een mechanische printerfout. Als papier vast zit is het verstandig eerst goed te kijken hoe het papier vast zit, en voorzichtig te trekken aan het papier. Eventueel kunt u proberen of u als u de printer opent het papier makkelijker kunt verwijderen. Papier zit vast in printer omdat het ergens blokkeert, en de printer zelf niet sterk genoeg is het er doorheen te trekken. Enige kracht is dus vaak helaas wel nodig om papier los te krijgen, maar aangeraden wordt om dit voorzichtig te doen om zo te voorkopen dat uw printer kapot gaat. Ook is het belangrijk goed te kijken of u het gehele stuk papier eruit heeft kunnen halen en er geen stukjes zijn achter gebleven in de printer die zijn afgescheurd. Papier zit vast in printer als er stukjes afblijven gebeurt dit sneller, nieuwe vellen papier komen dan opnieuw vast te zitten door de oude stukjes papier welke vast zitten. En als het velletje is bevrijd uit zijn benarde beklemmende positie in uw printer kan deze uiteraard gelijk bij het oud papier. Wat de regels omtrent oud papier inzameling in uw gemeente zijn kunt u hier lezen. Of u kunt natuurlijk het stuk papier verknippen tot boodschappenlijstjes.

Papier-inzameling.nl

Alles over oud papier leest u op Papier-inzameling.nl. Van oud papier regels in uw gemeente tot de actuele prijs van oud papier.