Wat als uw oud papier plots niet wordt opgehaald is? Bijvoorbeeld omdat de vrachtwagen uw ophaalpunt vergeten is, of omdat u misschien niet goed hebt gekeken naar welke dag het papier opgehaald werd. Gelukkig zijn er dan wat dingen die u kan doen. U kunt natuurlijk het papier weer naar binnen halen en wachten tot het volgende ophaalmoment, maar er is meer dat u kunt doen. Als u denkt dat het papier vergeten is kunt u bijvoorbeeld bellen naar HVC, het bedrijf dat oud papier ophaalt in deze regio. Mochten ze het dan echt vergeten zijn komen ze met een vrachtwagen voor restafval het papier alsnog ophalen, al is dit natuurlijk zonde aangezien het papier dan bij het restafval beland. Een andere mogelijkheid om dan van je papier af te komen en het wel te laten recyclen is door het te brengen naar 1 van de verzamelpunten in de buurt, in de betreffende gemeente zijn er maar liefst drie van deze punten. Op het moment van schrijven namelijk Hoek Vrijdom, Hoek Dijk en Hoek bij voormalig locatie Aldi. Al is het aan te raden de actuele plekken en openingstijden even na te kijken zodat u niet voor niets uw papier hierheen brengt. Om de actuele tijden en locaties te zien voor oud papier Enkhuizen kijkt u hier.

Papier-inzameling.nl

Alles over oud papier leest u op Papier-inzameling.nl. Van oud papier regels in uw gemeente tot de actuele prijs van oud papier.