HSM SECURIO P36i papiervernietiger, 1,9 x 15 mm

Perfect geschikt voor grote werkgroepen tot en met 15 personen. Aandrijvings- en bedieningsconcept Intelligent-Drive. Volstalen snijwalsen. Datavernietigers in snipperuitvoering beschikken over een geïntegreerde automatische olievoorziening. Intelligente opheffing van papierophoping. Op druk reagerend veiligheidselement voor hoge gebruiksveiligheid. Op wielen verrijdbaar. Eenvoudig te legen. Toetsblokkering. Robuuste constructie met houten onderkast. Vulstandaanduiding. Kleur: wit. Specificaties: Gebruik:afdeling Invoerbreedte: 330 mm Capaciteit: 27 - 29 vel Type cut: microsnippers Snit: 4,5 x 30 mm Vernietigt: papier, kredietkaarten, papierklemmen Unieke eigenschappen: 3 bedieningsopties voor een efficiënte en comfortabele datavernietiging Ft 102x 58 x 55 cm Veiligheidsniveau: P-4 Capaciteit uitneembare opvangbak: 145 l Kleur: wit

Papier-inzameling.nl

Alles over oud papier leest u op Papier-inzameling.nl. Van oud papier regels in uw gemeente tot de actuele prijs van oud papier.