HP Input Tray - medialade - 3500 vellen (C3F79A)

HP Input Tray - Medialade - 3500 vellen in 1 lade(n) - voor LaserJet Enterprise M806dn, M806x+, M806x+ NFC/Wireless direct

De printer biedt ruimte aan vier extra laden, verwerkt tal van papiersoorten en -formaten, briefpapier en geperforeerd papier en de high-capacity invoerlade biedt plaats aan drie riem gewoon papier. Dit invoeraccessoire bespaart wandelingen naar de printer om papier te laden.Eenvoudig te installeren en voorzien van unieke sensoren die automatisch het papierformaat detecteren, handige papiergeleiders en een papierniveau-indicator waardoor gebruikers zonder de lade te openen zien hoeveel papier deze nog bevat.

Meer informatie over dit product vindt u op jm-bruneau.

Papier-inzameling.nl

Alles over oud papier leest u op Papier-inzameling.nl. Van oud papier regels in uw gemeente tot de actuele prijs van oud papier.