Fellowes Automax papiervernietiger 350C

AutoMax papiervernietigers bieden de echte handsfree ervaring van papiervernietigen. Specificaties: Gebruik: persoonlijk Invoerbreedte: 220 mm Capaciteit: 350 blad Type cut: snippers Snit: 4 x 38 mm Vernietigt kredietkaarten en papierklemmen Vernietigt de volledige paginacapaciteit in slechts 9 minuten SmartLock schakelt in bij elke ronde van vernietigen voor de bescherming van vertrouwelijke informatie JamGuard systeem voorkomt het onderbreken van de papiervernietiger voor een vastloop-vrije operatie Sleepmode schakelt de machine uit na 2 minuten van inactiviteit Ft 92,08 x 50,80 x 66,04 cm Veiligheidsniveau: P-4 Capaciteit uitneembare opvangbak: 68 l 2 jaar garantie op de machine en 20 jaar garantie op de messen Kleur: zwart

Papier-inzameling.nl

Alles over oud papier leest u op Papier-inzameling.nl. Van oud papier regels in uw gemeente tot de actuele prijs van oud papier.